A1 Telekom Østrig udretter krypto-betalingsterminaler

A1 Telekom Østrig, Østrigs førende telefonnetværksoperatør, er begyndt at rulle opgraderede betalingsterminaler, der tillader købmænd over hele landet at acceptere cryptocurrencies som betaling. Som et resultat accepterer A1 Payment Service nu Bitcoin , Ethereum og Dash, som giver kunderne mulighed for at betale med cryptocurrencies i „risikofri transaktioner“ hos tusinder af detailvirksomheder op og ned i landet.

A1 Telekom Østrig øger kryptoptagelse

Lanceringen af den nye service, der vil blive ledsaget af en udrulning af nye terminaler, blev annonceret i begyndelsen af måneden, men er nu startet. Opgraderingen betyder, at forhandlere vil have nye betalingsalternativer til rådighed, der er, som A1 Telekom Østrig , „orienteret mod digitale og internationale behov“.

Tilføjelse af, at „specialkendskab til kryptovalutaer ikke er nødvendig“, gør flytningen cryptocurrency-betalinger tilgængelige for virksomhedens 5,4 millioner mobil- og 2,3 millioner fastlinjekunder, hvor cryptocurrency byttes til euro på salgsstedet. I pressemeddelelsen om annoncerne anerkender A1 Telekom Østrig stigningen i brugen af cryptocurrencies som et betalingsmiddel:

Med A1 Payment drager virksomheder over hele Østrig fordel af digitalisering og den voksende accept af digitale valutaer

A1 Telekom Østrigs evne til at tilbyde kryptobetaling til klienter er mulig takket være et partnerskab med et andet østrigsk selskab, Salamantex, et Fintech-selskab, der er specialiseret i at udvikle digitale aktiver til betalingsløsninger og kombinere dem med eksisterende betalingsløsninger.