Hayman Capital CIO: Bitcoin, hopea, kulta „valmiina räjähtäviä liikkeelle korkeammalle“

Dallasissa toimivan omaisuudenhoitoyhtiön Hayman Capital Managementin perustaja ja sijoitusjohtaja (KIO) J. Kyle Bass sanoo odottavansa „räjähtävää siirtoa korkeammalle“ Bitcoinista, hopeasta ja kullasta.

Eilen (21. heinäkuuta) Bass lähetti seuraavan tweetin ilmaistakseen mielipiteensä Bitcoinista, hopeasta ja kullasta ottaen huomioon kaikki „rahapainatukset“, joita keskuspankit tekevät ympäri maailmaa:

Kuten saatat odottaa, kuuluisa kultavirhe Peter Schiff, joka on yksi Bitcoinin ankarimmista kriitikkoista, laukaisi tämän nousevan näkymän Bitcoinilla, ja tunsi olevansa pakko lähettää seuraava vastaus:

Lokakuussa 2017, Bloomberg Television -haastattelun aikana , Bassilta kysyttiin hänen ajatuksistaan yleensä salausasemista ja erityisesti Bitcoinista. Hän vastasi:

„Bitcoin – jo varhain hylkäsin Bitcoinin, eikä minun olisi pitänyt olla … Tosiasiassa en ymmärrä algoritmien, tekniikan ja Bitcoinin perustaa, en ymmärtänyt.

„Vietin paljon aikaa yrittäessään ymmärtää tätä viimeisen kuuden kuukauden aikana, ja uskon, että kryptovaluutan digitaalinen omaisuusluokka on todellinen omaisuusluokka, mutta suhteessa siihen, kuinka maailma näkee digitaalisia valuuttoja, kun tarkastellaan globaalia käteistä nykyisissä asemissa, kun otetaan huomioon maailmanlaajuinen laadunvarmistus, ne eivät ole pohjoisessa 110%: n bruttokansantuotteesta.

Joten puhumme melkein sadan biljoonan dollarin arvosta käteistä maailmassa. Sitä ei ole koskaan tapahtunut ennen maailmanhistoriaa

„Ja niin kun ajattelen inflaatiota, alat nähdä palkkojen liikkuvan, alat nähdä kaikkien tavaroiden ja palveluiden hintojen nousevan … Asia, joka on todella deflatoinut maailmaa, on ollut tekniikka. Se on ollut erittäin positiivinen deflaatiovoima ja mielestäni teknologinen deflaatio on pelannut …

„Kryptovaluuttojen yhteisarvo on hiukan yli sata miljardia dollaria tänään. Globaali M2 – globaali käteinen raha – on kuin 80 biljoonaa sataan biljoonaan dollariin. Joten mikä on sata miljardia dollaria? Kysymys on, mitä se on arvoinen? Ja myymäläarvoa, vaihtovälinettä ja muuta valuuttaa, en usko, että jollakin todellisella institutionaalisella sijoittajalla on rahaa Bitcoinissa.

„Tiedän, että joillakin on vähän, tiedät, niillä on nimellisarvoja sijoitettu, mutta mielestäni se on omaisuusluokka, joka toimii ajan myötä. En ole varma, kuinka sitä arvostetaan. Minulla ei todellakaan ole aavistustakaan. ..

„Luulen, että koko joukko ihmisiä menettää paljon rahaa … nämä ICO: t, voit nähdä, että joukko heistä menee täysin rikki, joukko heitä on petoksia, ja se tulee olemaan ongelmallista kaikille ihmisille, jotka vain kiirehti sisään, ja minusta tuntuu siltä, että se on tällä hetkellä vähän mania, mutta mielestäni pitkällä aikavälillä se on kannattava omaisuusluokka. “

Sitten, kaksi vuotta myöhemmin, Bassia haastatteli Anthony Pompliano (alias „Pomp“), Morgan Creek Digital Assets -säätiön perustaja ja kumppani, sekä Pomp Podcastin isäntä .

Bass kertoi, että hänen yrityksensä alkoi tarkastella Bitcoinia, kun sen hinta ensin saavutti noin 2300 dollaria, mutta tuolloin he eivät löytäneet sopivaa pätevää säilytysyhteisöä. Bass kertoi myös voivansa nähdä salauksen kokonaismarkkinakoron saavuttavan biljoonaa dollaria.

Kullan ja hopean suhteen Bloomberg kertoi maanantaina (20. heinäkuuta), että Citigroup-analyytikkojen raportin mukaan „on vain ajan kysymys“ ennen kuin nouseva mielipide ajaa kullan hinnan uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle:

„Kullan nimellishinnat ovat jo tänä vuonna tuottaneet ennätyksiä kaikissa muissa G-10-maiden ja tärkeimpien kehittyvien markkinoiden valuutoissa …“

Ilmeisesti Citigroupin raportissa todettiin myös, että mielenkiinnolla hyviin arvokauppoihin pitäisi myös hyötyä hopeasta, joka saavutti maanantaina kolmen vuoden huipun. Citigroup odottaa hopean hinnan nousevan 25 dollariin seuraavan kuuden tai kahdentoista kuukauden aikana, mutta Citigroup näkee hinnan nousevan jopa 30 dollariin.

Bloombergin raportissa todettiin seuraavaa:

„Citigroup kuuluu pitkään markkinoiden tarkkailijoiden joukkoon ennustettaessa jalometallikiviä joko testaamaan tai saavuttamaan pitkäaikaisen ennätystensä, koska koronavirustapausten uusiutuminen useissa maailman osissa osoittaa pitkittynyttä ja epätasaista maailmantalouden elpymistä.

„Pistekulta on noussut 19 prosenttia tänä vuonna vuoden 2011 korkeimpaan tasoon, kun pandemia ajoi sijoittajat paratiiseihin. Kysyntää tuki myös helpompi rahapolitiikka ja muut toimet talouksien tukemiseksi.“

Kullan kaikkien aikojen korkein hinta on 1 921,17 dollaria, joka asetettiin vuonna 2011. Kirjoittamishetkellä kullan ja hopean kauppa oli noin 1 858 dollaria ja vastaavasti 21,95 dollaria.